(ФОТО) Ако мислевте дека Елена Велевска е убава погледнете ја нејзината сестра

Атрактивната Македонска пејачка Елена Велевска, настапи во Прилеп па ја искористи таа прилика да се дружи со нејзиното семејтво.

Елена објави фотографија во која со својата сетра уживаат во заедничките моменти па напиша:Со сетра ми е најсмешно.

Scroll to Top