(ФОТО) Андријана Јаневска најкреативна за Велигден

By

Поп-пејачката и професорка по виолина Андријана Јаневска особено креативна за Велигден. Таа вапсала јајца според омиление цртани херои на нејзините два сина. Дефинитивно фи собра симпатиите на своите пријатели, откако се пофали колку била вредна.

“Годинава ги нацртав Супермен, Маша, планетата Земја, Немо… За многу години Велигден“, вели Андријана.

Ќе ви се допадне