(ФОТО) Анета Андонова во кал до гуша

By

Познатото ТВ лице и уредник на образовната програма на МРТВ, Анета Андонова, замина за Изрел. Таа веќе неколку дена е на одмор таму, и одвреме навреме, споделува по некоја фотографија на својот Фејсбук профил. Денес своите пријатели, ги поздрави со фотографија од Мртво Море.

„Топли поздрави од Мртво Море…Ваша Анета (во кал до гуша)„, напишала под фотографијата.

Ќе ви се допадне