(ФОТО) БЕЗ СРАМ! – Екс наптреварувачите во „Парови“ фатени во жестока акција во ходникот на „Хепи“ телевизија

Оженетиот пејач не одби акција со Атина која во студиото стигна речиси гола…

Foto: Telegraf

Во просториите на Хепи телевизијата синоќа гореше… што од возбудување, што од страст!

Имено, ако сте мислеле дека најжешко било во студиото каде се прогласуваше победникот, се лажете, затоа што вистинската акција, владееше во другите делови од телевизијата.

Така Атина Ферари и Мики Мечава без срам се испофаќаа, а не прекинаа ни кога фоторепортерот почна да ги слика…

 

Foto: Telegraf

Мики ја фаќаше каде ќе стигне…

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

… А Атина, која дојде речиси гола, не се опираше.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Жестоката кавга меѓу Милјана Кулиќ и нејзиното семејство по испаѓањето погледнете го ОВДЕ:

 

Scroll to Top