(Фото) Бранка Костиќ секој ден од прозор се гледа со мајка ѝ: Доаѓа да се увери дека сум добро

Музичката критичарка, новинарка и публицист Бранка Костиќ Марковиќ пред неколку дена дозна дека е позитивна на коронавирус. Откако јавно кажа дека има Ковид-19, таа е во изолација. И покрај тоа, Бранка секој ден се гледа со родителите, но преку прозорец. Со маски, Бранка дома, а родителите надвор, тие на далечина прават муабет. Новинарката објави неколку … Продолжи со читање (Фото) Бранка Костиќ секој ден од прозор се гледа со мајка ѝ: Доаѓа да се увери дека сум добро