(Фото) “Брат ми после еден месец си го виде внукот“, Нора раскажа за емотивната средба на Бени и Ијан

Поминаа веќе два месеци откако поранешната водителката и новинар Нора Шаќири се породи со синот Ијан. Таа се породи во време на пандемијата, па заради коронавирусот, нејзиниот брат Бени, не можеше да си го види внукот. „Ситуацијава е е таква , и само на чат на Вајбер сме. Бени е многу внимателен и не сака … Продолжи со читање (Фото) “Брат ми после еден месец си го виде внукот“, Нора раскажа за емотивната средба на Бени и Ијан