(Фото) Дадар на турски специјалитети во Истанбул

By

Еден од најдобрите македонски шминкери, Александар Билјановски – Дадар, е во Истанбул. Дека ужива во патувањето, ама и во турската храна, Дадар покажа преку сликите што ги објавува на социјалите мрежи.

„Кога си близу Босфор одма е друго“, вели тој и со пријателите сподели фотографии од патувањето. Тие пак, му коментираа дека се љубоморни, ама и дека сакаат да се со него во Истанбул.

Познатиот шминкер, освен што ужива во вкусната храна, се пофали дека бил и на шопинг. Со маска и следејќи препораки за да се заштити од короната, оти вирусот и понатаму се шири во Турција.

Ќе ви се допадне