(ФОТО) Даниел Кајмакоски со сопругата и синчето Давид

Нашиот популарен пејач Даниел Кајмакоски неодамна стана татко за прв пат и со сопругата Кристина го добија синчето Давид.

Даниел на социјалните мрежи објави заедничка фотографија со сопругата и синот на која блескаат и под неа напиша: „Го сакам моето семејство“.

 

Scroll to Top