(ФОТО) Даниел Кајмакоски во родната Струга ужива со семејството

Даниел Кајмакоски заедно со сопругата и синчето Давид побегна од високите температури во родната Струга.

Тие слободното време го користат до максимум, па се шетаат низ Охрид, позираат и што е најважно уживаат. Даниел на социјалните мрежи се пофали со неколку фотографии, на кои покажа дека има прекрасна сопруга и преслатко синче.

Scroll to Top