(Фото) Дарио е само за возрасни

By

Поп -пејачот Дарио Панковски, најавува нова песна. Вели дека песната ќе ја промовира наскоро и дека е наменета само за возарсни, оти „дечурлана нема да ја разберат“. Тој за новата песна најави на својот Инстаграм профил, па напиша: Мојата нова песна доаѓа многу скоро. Наменета е само за луѓе со доволно животно искуство позади себе. Срдечно не се препорачува за дечурланаа, затоа што и онака нема да ја разберат поентата на песната“.

Дарио долги години е на музичката сцена. Зад себе има еден куп хитови и албуми.  Пред две години ја отпеа „Што е мое ќе си дојде“.

Ќе ви се допадне