(Фото) Јанкуловска бремна дојде на судење

By

Поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкуловска, дојде во судот на рочиштето за „Таргет-Тврдина“. Не е тајна дека ексминистерката е бремена, но постојано внимаваше да не ја снимаат или фотографираат. Дури и се затскриваше зад Сашо Мијалков, кој исто така дојде во судот. Сепак, присутните наоколу комнетираа дека се забалежува некој килограм плус на Јанкуловска како и дека веќе и се забележува стомакот од широката кошула. Неодамна, беше кажано во судот дека Јанкуловска имала ризична бременост.

Ќе ви се допадне