(ФОТО) Како изгледаше првата жена на Дарко Панчев

Дарко Панчев и неговата сопруга Маја во брак се повеќе од 15 години. Имаат две деца, Надица и Марија. Љубовта им започна во времето кога Маја ја градеше својата кариера и насатпуваче со живи свирки по клубовите. И ретко кој веќе се сеќава дека пред да стапи во брак со Маја, Дарко беше во брак со Ана Панчева во времето кога беше еден од најдобрите фудабалери. Фотографиите се од некогашниот весник „Југопапир“, каде Панчев, често беше на насловните страни.

 

Scroll to Top