(Фото) Лука ужива додека се бања – Јоце Панов го покажа синот

Поп-пејачот Јоце Панов, кој пред скоро осум месеци стана татко, објави слика од синот Лука. Пејачот скоро и да не објавува негови фотографии на социјалните мрежи. Бебето ужива додека се бања, а тоа го забележаа и неговите пријатели. Тие му пишаа дека Лука личи на него, ама и дека „очите му светкаат од радост“.

Лука е прво дете на Јоце и неговата сопруга Марина. Тие се венчаа лани летото, а претходно беа десет години во врска.

Scroll to Top