(Фото) Мелита и Лила пред силиконите  

Поранешната водителка Мелита Ракичевиќ сѐ почесто привлекува внимание во медиумите. Повеќе поради изгледот отколку за нешто друго. Некогаш за неа се пишуваше како вљубеник во животните за што имаше и емисија на една од телевизиите, но денес актуелни се силиконите. Кога таа и да сподели фотографија на социјалните мрежи, следбениците го коментираат нејзиниот изглед. Од тоа дека е непрепознатлива во лицето, сеедно дали е тоа ботокс, лифтинг или пластика, до силиконските гради, кои и пред некој ден ги покажа на „Инстаграм“.

Не е само Мелита единствената од јавните лица за кои се зборува. И Лила Филиповска остава впечаток, пишуваат на социјалните мрежи, дека тргнала натаму и на нејзините нови фотографии што ги споделува се забележува разлика во лицето. Лила, велат на социјалните мрежи, воопшто не изгледа исто како што изгледаше пред извесно време. И таа стави силиконски гради пред три години во Солун за што се пишуваше во медиумите.

Ботокс, лифтинг, затегнување, пластика… сето ова одамна го применуваат познатите и во светот и во регионот. Колку за споредба – хрватската ѕвезда Северина е една од оние кај кои се забележува разлика во изгледот на лицето некогаш и сега. Од светските ѕвезди може да се издвојат Никол Кидман, Памела Андерсон, Шер и многу други.

 

Scroll to Top