ФОТО: Момците од „Либеро бенд“ уживаат на охридска плажа

Момците од „Либеро бенд“ во четвртокот имаа настап пред охриѓани и туристите кои деновиве се одмараат покрај охридското крајбрежје, но во градот не беа само поради работни обврски, туку дел од слободното време успеаа да го искористат за одмор на една од плажите во градот.

Дека летово знаат добро да го искористат, наоѓајќи време за се, покажуваат и овие фотографии направени во Охрид.

Scroll to Top