(Фото) Наум Петрески улови крап голем колку него

By

Фолк-пејачот Наум Петрески улови крап, па фотографијата ја објави на социјалните мрежи. Не е тајна дека тој е одличен риболовец и дека секој слободен миг го поминува на риболов во својата Струга. И често се фали со уловот на социјалните мрежи. Неговите пријатели на шега велат: „ај што фатил крап колку него голем, туку со Наум не може никој да се мери кога се лови риба“.

 

 

 

Ќе ви се допадне