(ФОТО) Нема да ја препознаете – Ова е Марјана на 14 години

Постојано гледаме фотографии од Марјана Станојковска која пали и жари, но оваа сигурно не сте ја виделе. Убавата лото-девојка на само 14 години, фотографијата е објавена на нејзинио Инстаграм профил.

Scroll to Top