(Фото) Панчо си го гушна Амди Бајрам

Панчо од ДНК се пофали дека е во друштво на Амди Бајрам и напиша дека пратеникот бил негов човек. Фотографијата ја објави вчера, за време на гласањето на референдумот.

„Гарант мојот човек Амди е малер за референдумов #прц“, напиша Панчо. Раперот го привлече вниманието со сликата, па меѓу многуте коментари беше и „Панчо, рапот ти е катастрофа, ама борбата ти е македонска. Почнуваш да ми се допаѓаш!“