(Фото) Полноќни страсти на Стефан од „Некст тајм“

Стефан Филиповски од дуото „Некст тајм“ повторно покажа дека возењето мотори му е страст. Пејачот, кој веќе неколку години има мотор, на инстаграм-профилот објави слика и напиша: „Полноќно возење“.

Освен што го вози низ Скопје, Стефан со моторот патува и низ Македонија. Тој често објавува фотографии од овие патувања. Фановите, пак, се со поделени мислења. Едни му коментираат дека „добро му стои“, а други дека „моторот е опасен, па да внимава секојпат кога ќе се качи на него“.