(ФОТО) Проститутки од цел Балкан го нападнаа Скопје

By

Во Скопје на 08 август се одржува Супер Купот на Европа. Цела европска и светска елита доаѓа во нашиот главен град. Нормално во ваква ситуација не избежно беше да се направи и “самит на проститутки” од целиот регион.

Дел од сексуалните работнички се стигнати и најбројни кои во моментов веќе се дојдени се сексуалните работнички од Бугарија, Србија но и од Косово.

Цените се разновидни но профитот и кај нив игра голема улога во вакви моменти па како што дознаваме ќе се движат од 70 до повеќе 100тици евра во зависност од клиентот и услугите.

Англиските навивачи како туристи се познати по ноќниот живот, љубители на алхохол и жени, а со нивниот длабок џеб секогаш се предизвик за сексуалните работнички.

Ќе ви се допадне

4Anime 4anime sign up: Watch Scum's Wish Episode 5

ANIMEFLIX animeflix one punch man: Watch The Promised Neverland Season 2 Episode 5.5 Episode Full (https://animeflix.nl/m/3PDm/ep-1)