(Фото) Се сврши Гоце од „Утринска на Телма“

Водителот Гоце Андреевски од „Телма“ ќе се жени. На летување во Охрид тој ја побара за жена својата девојка Даниела Арсовска. Таа објави слика од свршеничкиот прстен и откри дека се свршиле.

Гоце е познат по тоа што не открива многу за приватниот живот, но во последниот период често споделуваше слики со девојката.

Во моментот тој ја води емисијата „Црвена линија“, но во јавноста е најпознат како Гоце од „Утринска на Телма“, која ја водеше четири години заедно со Цеце Трајковска, Марко Марк и Елена Митева. На „Телма“ веќе неколку години ги води и емисиите поврзани со ракометните првенства. Претходно, работеше како водител во „Алфа“.

Scroll to Top