ФОТО: Со кого летуваше нашиот херој Лука Циндриќ во Куба?

По напорната сезона, Лука го заслужи овој одмор. Еден од најдобрите ракометари на Вардар и еден од најзаслужните што нашиот шампион се искачи на европскиот ракометен трон одмара на Куба.

Се разбира заедно со неговата понежна половинa. По напорната сезона, Лука го заслужи овој одмор.

[URIS id=356992]

Scroll to Top