(ФОТО) Весна во поддршка на “Умрен човек“

By

Актерите Весна Петрушевска и Игор Џамбазов, споделија заедничка фотографија од нивата дружба на Саемот за книга. Тие се пофалија дека и двајцата ги сакаат книгите, а “Умрен човек“ на Џамбазов, била една од омилените книги на Весна Бејби, па тоа го објави и на својот Инстаграм профил.

Весна и Игор, освен што се колеги од театарот, тие и приватно могу се дружат, па често споделуваат и фотографии од заеднички роденденски прослави на своите блиски.

Ќе ви се допадне