(ГАЛЕРИЈА) Познатите се пофалија со првите јајца

Денеска е Велики четврток, денот кога пред изгрејсонце треба да се вапцаат првите  црвени јајца. Дека ги почитуваат обичаите, се пофалија на „Инстаграм“ и познатите лица од јавниот живот кај нас.

Калиопи

Па така, поп-пејачката Калиопи Букле сподели фотографија од вапцањето.

Елена Петреска

Истото го направиле и поп-пејачките Кристина Арнаудова и Елена Петревска.

Кристина Арнаудова

Се пофали и водителката Милена Антовска од утринското вапцање.

Милена Антовска
Scroll to Top