(Галерија) Седи дома и пиј вино да преживееш: Катарина Ивановска со двете деца во изолација

By

Катарина Ивановска ги почитува препораките и седи во домашна изолација заедно со своето семејство.

Атрактивната манекенка споделува фотографии  за да прикаже како ѝ минуваат деновите со двете деца, 6-месечната Кира и 2-годишниот Вања. Дека не и елсно со дв деца дома се глед на фотографиите.

„Седи дома и пиј вино да преживееш галама“, се шегува на своја смета Катарина.

 

 

 

 

Ќе ви се допадне