Груевски за Велигден во Калишта

By

Екс-премиерот и почесен претседател на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес со семејството присуствуваше на свечена литургија во манастирот во струшко  село Калишта. Се зборива дека најверојатно и за Велигден ќе биде во Калишта. Груевски на свечената литургија  беше заедно со сопругата Боркица и своите две ќерки.

Ќе ви се допадне