Како би изгледале македонските политичари како жени

By

Како би изгледале македонските политичари како жени. Апликацијата FaceApp’s  стана вистинска забава за корисниците на социјалните мрежи.

Па така, сега секој има можност да се трансформира во спротивниот пол.

Иако конкуренцијата беше голема, сепак, изборот на редакцијата  „Репортер“ падна на министрите од актуелната власт, но и по некој од опозицијата.

Погледнете ја нивната женска страна:

 

 

 

 

Ќе ви се допадне