Катица и Фатиме на комедија

By

Специјалните јавни обвинителки Катица Јанева и Фатиме Фетаи најдоа време за опуштање, па во „Театар комедија“ ја гледаа претставата „Жена ми се вика Борис“.

Јанева и Фетаи го привлекоа вниманието на посетителите, ама ни директорот на театарот, актерот Сашо Ристовски, не остана имун на нивносто присуство. Тој се сликаше со двете обвинителки и покрај фотографијата напиша „Прекрасни гости вечерва во ‘Театар комедија’“.

Ќе ви се допадне