Лозано ужива во Париз, не пропушти да ги посети Лувр и Нотр Дам

Македонскиот пејач Влатко Лозаноски ужива во Париз, Франција. Пејчот по турнејата во Америка и настапите во дикотеки и клубови во Македонија, заминал на патување.

Лозано ужива во погледнот во знаменитостите на Париз. Главното обележје на овој град е Ајфеловата кула, па пејачот не пропуштил прилика да направи фотографија, додека во позадина е оваа знаменитост.

Лозано има и фотографии од Норт Дам, Триумфалната капија, Музејот Лувр.

Scroll to Top