Милена Антовска изгубена пред камерите

By

Водителката Милена Антовска објави фотографија направена во 2009 година, кога за првпат застанала перд камера и се појавила на телевизија како водител.

Облечена во розов капут и баретка. водителката и тогаш била шик, но денес изгледа многу пософистицирано.

„2009… е, ова е моето прво застанување пред камера… Божеее колку изгубено изгледам, хаххаха, ама оправдано. Знам дека беше првиот пролетен ден и дека заврна снег, а најмногу се сеќавам на тоа дека имав трема и се тресев како никогаш дотогаш. Убави времиња“, напиша Милена.

 

 

 

 

Ќе ви се допадне