„Охрид колинг“ на 1 и 2 август

На 1 и 2 август, на „Билјанини извори“ ќе се одржи  „Охрид колинг 2017“ (Ohrid Calling 2017). Ќе настапат  диџеите  Афроџек и  Хардвел и нивните специјални гости  Равитез, Данте Клај и Кил д буз.

Билетите за еден ден и блок-билетите за двата фестивалски дена се во продажба преку продажната мрежа на „Купи карти за сè“ низ цела Македонија, Југотон.

Scroll to Top