Поранешниот премиер се фати за микрофон – која песна им ја отпеа?!

На социјалната мрежа Фејсбук кружи фотографија од поранешниот премиер и денешен претседател на најголемата опозициска партија, Никола Груевски со микрофон во рака.

Поранешниот премиер очигледно одлучил да ги покаже вокалните способности и на пријателите да им отпее нешто.

За нашата редакција не е познато дали станува збор обичен поздрав, за некој македонски евергрин, или песна од соседите кои се “задолжителни“ гости на сите манифестации. Она што е сигурно е дека добро се забавувале.

Scroll to Top