Снеже Велков како професорка

By

Фитнес-инструкторката Снеже Велков на социјалната мрежа „Фејсбук“ објави фотографија на која ја истакна својата интелектуалност.

Поранешната водителка во преден план ги истакна своите очила, па многу личи на професорка.

Велков под фотографијата напиша дека насмевката ѝ е вишок затоа што вакви очила бараат сериозен лик.

Ќе ви се допадне