Со чашка домашна ракија ве чекам вечер: Гавазова за мераклии

By

Мора да сме дома, но со музика не е досадно. Во опуштена атмосфера, со најблиските, можеби со омилено мезе и чашка домашна ракија, или со вино во романтична атмосфера- вака фолк пејачката Сузана Гавазова ги покани на концерт, вечер во 18.30 часот своите фанови. “Убави песни, позитивни вибрации и сите вие online на мојот Facebook каналЕ, напиша фолк пејачката.

View this post on Instagram

Мора да сме дома, но со музика не е досадно. Во опуштена атмосфера, со најблиските, можеби со омилено мезе и чашка домашна ракија, или со вино во романтична атмосфера. Утре, 27.03.2020, во 18. 30 ве поканувам на концерт #Заеднодома. Убави песни, позитивни вибрации и сите вие online на мојот Facebook канал. Споделете го овој пост и напишете во него која песна сакате да ја изведам специјално за вас. Ќе се потрудам да има за секого по нешто. #ZaednoDoma #SedimeDoma #Suzana #Gavazova #VecerKajSuzana #livehomeconcert #concertDoma

A post shared by Suzana (@suzanagavazova) on

Ќе ви се допадне