Со шешир и подврзана кошула, Мила Царовска дојде на Стенковец

Поранешната министерка за труд и социјална политика и образование, со лежерна облека се појави на Аеромитингот на Стенковец кој се одржа во саботата.

Со шешир и спортско-кежуал облека Царовска на Аеромитингот се појави со женско друштво.

Во саботата македонската авијација прослави 100 години постоење на аеродромот на Стенковец со забавна програма и акробатски изведби на различни типови на авиони.

 

Scroll to Top