Торте, Камиказа и Бени по изборите седнаа заедно на кафе

By

Тројцата кандидати за градоначалници, Перо Георгиевски-Камиказа, Бени Шакири и Александар Тортевски, го испија првото заедничко кафе по изборите. Се пофалија и на социјалните мрежи.

„Хероите“, напиша Камиказа на фотографијата.

За потсетување, музичарите Перо Камиказа и Бени беа поддржани од политичките партии Левица, ДОМ и ЛДП, а адвокатот Александар Тротевски настапи со Твоја партија. Тројцата не успеаја да влезат во вториот круг во трката за градоначалник на град Скопје.

Ќе ви се допадне