Весна Бејби со потресна порака за педофилијата по веста за самоубиството на пејачот

Над 70 проценти од злоставуваните деца завршуваат со самубиство ,Честер е само една од многубројните жртви на педофил. Оваа потресна порака ја напиша актерката Весна Петрушевска по повод самоубиството на пејачот на Линкин Парк, која исто така со своето дете за жал помина хорор.

Инаку, пејачот се обесил во својот дом, а како дете бил жртва на педофилија, кога бил искористуван од постар маж.

Scroll to Top