(Видео) Борко изолиран од Водно го најде чарето за економијата

By

Борко Ристовски и утрово го имаше задолжителниот тренинг. Вели снегот на Водно дополнително го мотивирал, а од таму ја испрати и својата порака.  „Завршувам со мојот утрински кардиотренинг, во самоизолација на Водно. Мора сите да останеме здрави за да го победиме овој вирус. Затоа мојата порака е останете здрави, вежбајте секаде каде што можете да вежбате, меѓутоа во изолација и да не го заборавиме најважното – да помогнеме на македонската економија, купувајте македонски производи“, реше голманот кој од неодамна дојде во клубот на Вардар.

https://www.facebook.com/borko16/videos/237254210781537/

Ќе ви се допадне