(Видео) Дамјан Пејчиновски сними инструментална верзија на песна од Каролина

By

Популарниот музичар Дамјан Пејчиновски сними спот за инструментална верзија на песната „Ти не дојде“ на Каролина Гочева. Песната е дел од нејзиниот најнов албум, „Извор“, а Дамјан и на албумот ја свири инструменталната верзија на песната. Тој свири гитара и на песната “Убав живот”.

Видеото на македонскиот гитарист е снимено неодамна, за време на негова посета на Швајцарија.

Ќе ви се допадне