(Видео) Карантинска забава: Калиопи, Кеба и Северина ја испееја “Битола мој роден крај”

By

Хрватската пејачка Северина и нејзиниот свекор Кеба, во видео разговор со Калиопи, ги поздравија сите во Македонија и ја изненадија пејачката со песната „Битола мој роден крај“.

„Вака беше синоќа на „Инстаграм“. Двајца прекрасни луѓе, две благородни суштества, ни ги разубавија минутите што ги поминуваме заедно во живо на „Инстаграм“. Од нивното изненадување зедовме повеќе светлина и позитива за овие денови во изолација… Ви благодарам мои прекрасни Северина и Кеба“, напиша Калиопи на „Фејсбук“.

Вака беше синоќа на InstagramliveДвајца прекрасни луѓе, две благородни суштества, ни ги разубавија минутите што ги поминуваме заедно во живо на инстаграм…Од тоа нивно изненадување зедовме повеќе светлина и позитива за овие денови во изолација … Ви благодарам мои прекрасни Северина и Кеба…❤️❤️ /Ovako nam je bilo sinoć na #instagramlive 😊Dvoje divnih ljudi, dva plemenita bića, ulepšali su nam minute koje provodimo zajedno uživo, pa smo i iz tog njihovog iznenadjenja uzeli još više svetlosti I pozitive za ove dane u izolaciji…Hvala vam divni moji Severina i Keba….❤️❤️A vi dragi moji, vidimo se sutra u isto vreme, na istom mestu!❤️😘😊/This is how we did last night on Instagramlive… Two wonderful people, two noble beings, made the live minutes we spend together beautify us, and from that surprise we took more light and positives for these days in isolation … Thank you my lovely Severina and Keba…❤️❤️#kaliopi #tomorow #instagramlive at 7pm

Posted by Kaliopi on Четврток, 09 април 2020

Ќе ви се допадне