Ноне Неделковска можеби не е присутна на македонската медиумска сцена, но затоа апсолутно добро ги користи социјалните мрежи, пред се Фејсбук и Инстаграм со помош на кои постојано е во контакт со своите пријатели и фанови од Македонија.

Живописната природа на карипскиот остров и целата егзотика таму, нашата „џепна Венера“ умешно ни го доловува со бројни фотографии и видеа.