Водителот Ване Маркоски ќе снима реклами во Сингапур?!

By

Нашиот познат радио и ТВ водител Ване Маркоски најверојатно ќе замине во Сингапур за потребите на новите работни ангажмани.

dobivaj vesti na viber

Репортер.мк ексклузивно дознава дека маркетинг корпорација од Сингапур која снима реклами за Сингапур, Турција и Дубаи го повикала водителот Ване Маркоски и му понудила богата понуда за снимање на 8 реклами за познат хотел од Турција и познат бренд од мобилната телефонија чии имиња во моментов се држат во тајност.

Откако компаниите ќе ги одобрат рекламите, тие ќе бидат пуштени во етер низ целиот свет.

Ќе ви се допадне