Филмот „Бележникот“ претставен преку ликовите на Дизни

By

Филмската компанија „Дизни“ секогаш знаела да изненади. Неодамна, во јавноста се појавија фотографии од нивните цртани ликови, но пресликани во сцените од филмот „Бележникот“ со Рајан Гослинг и Рејчел МекАдамс во главните улоги, кој се смета за еден од најромантичните филмови во последнава деценија. Фотографиите ги објави магазинот „Космополитан“.

Покахонтас и Ли Шенг

Ариел и Ерик

Кристоф, Ана и Ханс

Аурора и принцот Филип

Јасмин и Аладин

Ќе ви се допадне