(ФОТО) Ги изненади сите – Елена Ристеска си стави тетоважа

Елена Ристеска се одлучи за дискретна тетоважа на раката. Еве што истетовира пејачката.

🤗😂 #coffee #cupofcoffee #herroyalhigness

A post shared by E L E N A (@elenaristeskaofficial) on

Nite’ 😜

A post shared by E L E N A (@elenaristeskaofficial) on

Scroll to Top