(ФОТО) Македонската пејачка ги засени сите на свадба со деколтето

Македонската пејачка Наде Талевска се појави на свадба, а буквално ја засени и невестата со деколтето. Пејачката облече елегантна црна тоалета со длабоко деколте, кое ги мамеше погледите.

Scroll to Top