(ФОТО) Се продава паметен кондом за подобар секс

By

Британската компанија го промовира првиот паметен кондом i.Con -новиот секс-уред кој ги мери сите аспекти на сексуалниот чин, па дури открива и полови болести. Првиот паметен кондом веќе е во продажба. Целта на овој уред е да собира податоци за сексуалните односи, нивна споредба и помош за клиентите да бидат подобри во кревет.

dobivaj vesti na viber

Самиот уред не личи на кондом, туку на гумено ластиче, кое се става на дното на машкиот полов орган, а преку обичен кондом.

„Паметниот кондом пристигна и одличен е. Сакавме i.Con да биде префинет, лесен и да не биде наметлив – и конечниот производ е сето тоа. Многу технологии се спакувани во овој уред и тој ќе ги мери речиси сите аспекти во спалната соба”, рекол Адам Леверсон, главен инженер на компанијата British Condoms.

Неговата цена е 80 долари. Има гаранција од една година и веќе 96 .000 илјади луѓе го чекаат да пристигне. Што мери кондомот? Од компанијата објаснуваат: должината на сексот, брзината на пенетрацијата, потрошените калории, секс-позите, постоењето полови болести и просечната температура на кожата.

Ќе ви се допадне