(ФОТО) Сите ја гледаа Марјана под мрежестата маичка!

Марјанчето овој пат сакаше да го изрекламира својот рачен часовник дизајниран од една понова, светски позната модна марка.


Прво крупно го фотографираше рачето, а потоа го стави  рачето меѓу градите и пупачето… За што подобро да се види… часовникот!

Арно ама при тоа згодната водителка заборавила дека облекла „погрешна блузичка“ под која на „право место“ се најде тоа, во што сите гледаа.