Груевски: Поздрав од Будимпешта

Откако вчера беше распишана потерница под експремиерот Никола Груевски, за одлежување на казна затвор од две години, тој денес се јави на својот Фејсбук профил да каже дека е во Будимпешта. Побарал азил од унгарските власти.

 

Scroll to Top