Јелена Ѓоковиќ во шик комбинација дојде во Скопје

Јелена Ѓоковиќ вчера беше во Скопје за документарецот „Мудроста на траумата“ во рамките на големиот проект на Новак Ѓоковиќ Фондацијата. И овој пат таа привлече внимание со изборот на облеката. Во панталони кои ја следат линијата на телото и кошула со пуф ракави, го собра сите комплименти и покажа уште еднаш дека ги следи трендовите.  По премиерата на документарецот, следеше и панел дискусијата.

Scroll to Top