Најголема љубов на естрадата – Oва е првата сопруга на Аца Лукас

Аца со Соња ја има ќерката Викторија, а со првата сопруга Светлана има две деца, синот Лазар и ќерката Миљана. Миљана работи како шминкерка во Гранд продукција и не води луксузен живот.
Нејзината мајка Светлана живее мирно и работи во продавница за здрава исхрана. Неодамна таа се фотографираше со Новак Ѓоковиќ.
[URIS id=357180]
Scroll to Top